Επανεκτύπωση Διπλώματος Οδήγησης - λογω κλοπησ

Η Σχολή Οδηγών "Το Τζίνι" αναλαμβάνει την επανεκτύπωση του διπλώματος/άδειας οδήγησης κάθε κατηγορίας λόγω κλοπής ή απώλειας.

Προκειμένου να προχωρήσουμε την διαδικασία, θα πρέπει να συλλεχθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται στον παρακάτω Πίνακα. Διαβάστε προσεκτικά τις επεξηγήσεις στον Πίνακα και μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

Αν θέλετε να αναλάβει η Σχολή μας την διαδικασία επανεκτύπωσης διπλώματος εκ μέρους σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8100882 ή 6977 717373 (Αναστάσιος Τζινιέρης).


Δικαιολογητικά - Εκτύπωση

 • Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου (χωρίς αποτυπώματα)
  Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι κατάλληλου μεγέθους (μεγαλύτερες από τις κλασσικές μικρές έγχρωμες), βάσει των προδιαγραφών που ορίζει το Υπουργείο (ανάλυση κτλ.), χωρίς φθορές και αποτυπώματα για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο απόρριψής τους.

 • Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)
  Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν έχει αποκτήσει ακόμη ΑΦΜ, θα πρέπει να απευθυνθεί στην ΔΟΥ που ανήκει (βάσει του τόπου κατοικίας) έχοντας μαζί του την Αστυνομική Ταυτότητα (αποφύγετε τις Παρασκευές). Σε περίπτωση που είναι ήδη κάτοχος ΑΦΜ, θα πρέπει απλά να γνωρίζει τον αριθμό, ώστε να συμπληρωθεί στο αντίστοιχο πεδίο της Υπεύθυνης Δήλωσης.

 • Απλή Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ισχύοντος Ελληνικού Διαβατηρίου ή Ατομικού Βιβλιαρίου Υγείας
  Για αλλοδαπούς (ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΟΥ Κ-Μ ΤΗΣ Ε.Ε. ή ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) συμβουλευτείτε τις Προϋποθέσεις.

 • Αίτηση Υπεύθυνη Δήλωση - Εξουσιοδότηση - Εκτύπωση
  Απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής του υποψηφίου από ΚΕΠ ή Αστυνομία. Πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα.

 • Αίτηση εκτύπωσης Άδειας Οδήγησης νέου τύπου - Εκτύπωση
  Απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής του υποψηφίου από ΚΕΠ ή Αστυνομία. Πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, ώστε η υπογραφή σας να μην βγεί εκτός του ειδικού λευκού πλαισίου, καθώς η υπογραφή σκανάρεται από ειδικό μηχάνημα και υπάρχει ο κίνδυνος απόρριψης της αίτησης.

 • Παράβολα - Συνολικό Κόστος 69,02€ (e-Παράβολο)
  • Παράβολο εκτύπωσης - 30€
  • Παράβολο Απώλεια ή κλοπή εντύπου Αδειας Οδήγησης - 30€
  • Παράβολο Αντίγραφο εντύπου Αδειας Οδήγησης, χαρτόσημο - 9,02€

  Για να προμηθευτείτε τα παράβολα θα πρεπει είτε να απευθυνθείτε σε δημόσιο Ταμειο που υπάγεται στις κατα τόπους εφορίες είτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική εφαρμογή του taxis. Επιλέγοντας την 2η λύση, θα πρέπει να εκτυπώσετε τα παράβολα και στην συνέχεια να τα πληρώσετε είτε στα ΕΛΤΑ είτε σε οποιαδήποτε τράπεζα (ή e-banking), συμπληρώνοντας οπωσδήποτε ως όνομα καταθετη το όνομα του υποψήφιου. Σε κάθε περίπτωση η Σχολή μας μπορεί να σας υποστηρίξει στην έκδοση των παραβόλων.

SOCIAL MEDIA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγή Τσαλδάρη 22,
Μελίσσια - T.K.15127

Σταθ. 210.8100882
Fax. 210.8100871
Κιν. 6977717373

Σχολή Οδηγών "ΤΟ ΤΖΙΝΙ" © Copyright 2023 - Powered by Webgear - Κατασκευή Ιστοσελίδων.