Ανανέωση Διπλώματος Οδήγησης - Ερασιτεχνικο & Επαγγελματικο

Ανανέωση του διπλώματος οδήγησης κάνουμε όταν αυτό πρόκειται να λήξει και προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να οδηγούμε το όχημά μας νόμιμα.

Η Σχολή Οδηγών "Το Τζίνι" αναλαμβάνει την ανανέωση διπλώματος/άδειας οδήγησης κάθε κατηγορίας.

Προκειμένου να ανανεώσετε την Άδεια Οδήγησης ή δίπλωμα οδήγησης λόγω λήξης της, θα πρέπει να συλλεχθούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως περιγράφονται στον παρακάτω Πίνακα. Διαβάστε προσεκτικά τις επεξηγήσεις στον Πίνακα και μη διστάσετε να μας συμβουλευτείτε.

Αν θέλετε να αναλάβει η Σχολή μας την διαδικασία ανανέωσης διπλώματος εκ μέρους σας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-8100882 ή 6977 717373 (Αναστάσιος Τζινιέρης).


Δικαιολογητικά - Εκτύπωση

 • Μία (1) έγχρωμη φωτογραφία διαβατηρίου
  Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι κατάλληλου μεγέθους (μεγαλύτερη από τις κλασσικές μικρές έγχρωμες), βάσει των προδιαγραφών που ορίζει το Υπουργείο (ανάλυση κτλ.), χωρίς φθορές και αποτυπώματα για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο απόρριψής της.

 • Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.)
  Σε περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν έχει αποκτήσει ακόμη ΑΦΜ, θα πρέπει να απευθυνθεί στην ΔΟΥ που ανήκει (βάσει του τόπου κατοικίας) έχοντας μαζί του την Αστυνομική Ταυτότητα (αποφύγετε τις Παρασκευές). Σε περίπτωση που είναι ήδη κάτοχος ΑΦΜ, θα πρέπει απλά να γνωρίζει τον αριθμό, ώστε να συμπληρωθεί στο αντίστοιχο πεδίο της Υπεύθυνης Δήλωσης.

 • Απλή Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Ισχύοντος Ελληνικού Διαβατηρίου ή Ατομικού Βιβλιαρίου Υγείας
  Για αλλοδαπούς (ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΟΥ Κ-Μ ΤΗΣ Ε.Ε. ή ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΤΡΙΤΗΣ ΧΩΡΑΣ) συμβουλευτείτε τις Προϋποθέσεις.

 • Βεβαίωση Οφθαλμίατρου και Παθολόγου (επιπλέον Ψυχολόγου, ΩΡΛ, Ορθοπεδικού για άνω των 80 ετών)
  Η αμοιβή των ιατρών για την έκδοση ιατρικών βεβαιώσεων δεν ορίζεται. Κατα την επίσκεψη στους ιατρούς, ο υποψήφιος θα πρέπει να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του.

 • Αίτηση Υπεύθυνη Δήλωση - Εξουσιοδότηση - Εκτύπωση
  Απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής του υποψηφίου από ΚΕΠ ή Αστυνομία. Πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα.

 • Αίτηση εκτύπωσης Άδειας Οδήγησης νέου τύπου - Εκτύπωση
  Απαιτείται το γνήσιο της υπογραφής του υποψηφίου από ΚΕΠ ή Αστυνομία. Πρέπει να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή, ώστε η υπογραφή σας να μην βγεί εκτός του ειδικού λευκού πλαισίου, καθώς η υπογραφή σκανάρεται από ειδικό μηχάνημα και υπάρχει ο κίνδυνος απόρριψης της αίτησης.

 • Παράβολα - Συνολικό Κόστος 108€ (e-Παράβολο)
  • Δαπάνες αρχικής χορήγησης Άδειας Οδήγησης 60€
  • Παράβολο εκτύπωσης 30€
  • Παράβολο αρχικής χορήγησης Άδειας Οδήγησης, χαρτόσημο 18€

  Για να προμηθευτείτε τα παράβολα θα πρεπει να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρονική εφαρμογή του taxis. Θα πρέπει να εκτυπώσετε τα παράβολα και στην συνέχεια να τα πληρώσετε σε οποιαδήποτε τράπεζα (ή e-banking). Σε κάθε περίπτωση η Σχολή μας μπορεί να σας υποστηρίξει στην έκδοση των παραβόλων.

SOCIAL MEDIA

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παναγή Τσαλδάρη 22,
Μελίσσια - T.K.15127

Σταθ. 210.8100882
Fax. 210.8100871
Κιν. 6977717373

Σχολή Οδηγών "ΤΟ ΤΖΙΝΙ" © Copyright 2023 - Designed by LΝ